Modetrends komen en gaan

Op zoek naar de laatste modetrends? In dit artikel beschrijven we enkele modetrends die komen en gaan.


Modetrends komen en gaan, maar sommige blijven hangen en worden een vast onderdeel van onze garderobe. Hier zijn vijf modetrends die momenteel populair zijn en die waarschijnlijk ook in de komende seizoenen nog veel gedragen zullen worden. Ben jij toe aan een nieuwe garderobe? Ga online shoppen, maar doe dat wel met korting! Ben je op zoek naar een kortingscode? Bekijk hier bijvoorbeeld een Zalando kortingscode of een Bonprix kortingscode.

Oversized kleding: Oversized jassen, truien en blouses zijn een grote hit. Deze stijl is comfortabel en kan zowel casual als chic ogen, afhankelijk van hoe je het combineert.

Natuurlijke materialen: Stoffen zoals linnen, katoen en zijde zijn momenteel zeer geliefd. Deze materialen zijn ademend, comfortabel en gaan lang mee.

Monochrome kleurenpaletten: Eénkleurige outfits in zachte, rustige kleuren zoals beige, wit, grijs en blauw zijn populair. Dit creëert een rustige, ingetogen look.

Tie-dye: Tie-dye is een oude techniek waarbij de stof gekleurd wordt door er knopen in te binden voor het verven. Deze techniek is weer helemaal terug van weggeweest en zorgt voor een speelse, kleurrijke look.

Zebra-print: Deze opvallende print is overal te zien en is een echte blikvanger. Het kan gedragen worden in een jurk, top, broek of zelfs schoenen. Het is een opvallende print, dus het is het beste om deze met rustige kleuren te combineren.

In het algemeen zien we dat mensen nu voor meer comfortabele en casual stijlen kiezen, en minder geïnteresseerd zijn in strakke, formele looks. Dit is misschien wel een gevolg van het feit dat veel mensen thuiswerken en minder vaak de deur uitgaan.

Nogmaals de modetrends wisselen voortdurend dus als u van plan bent om uw garderobe te updaten, houd er rekening mee dat deze trends wellicht niet permanent zijn.